START MASTERCLASS

Inspireer je publiek en huur Juliëtte Schraauwers in als spreker voor een betere wereld.

Spreker & Onderwerpen

Ik ben in te huren als spreker voor events over duurzame onderwerpen zoals impact ondernemen, branding strategie en regeneratief onderwijs.

Tijd & Kosten

Mij inhuren kan zowel live (vanaf 2.000 euro) als online (vanaf 1.500 euro). Talks variëren van 45 minuten tot een uur en de inhoud is altijd in overleg. 

Gratis spreken?

Ik krijg regelmatig aanvragen om gratis te spreken. Daar zeg ik (bijna) altijd nee tegen, zodat ik mij vrijwillig kan blijven inzetten voor projecten waar nu mijn focus ligt.

Interactie publiek

Ik ben dol op het geven van praktische tips die ik zelf heb doorleeft, waarbij ik continue de interactie zoek met het publiek voor een levendige ervaring. 

Ik sprak o.a. Pakhuis de Zwijger, Spuiten en Slikken, Postcode Lottery Green Challenge, Operation Education, UV Amsterdam en bij TEDx Utrecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk TedX hier

"An extremely driven, conceptual thinker, combined with a hands on attitude. A person such as Juliette, you don’t see every day."

- Robbert Smit , Today Designers

Huur Juliëtte in als spreker

Leuk dat je overweegt om Juliëtte in te huren voor je volgende event! Bekijk hier de algemene voorwaarden en neem contact op voor de mogelijkheden.