In 7 dagen een Duurzame Business: van Strategie tot Lancering.


Altijd al een duurzame business willen starten maar geen idee waar en hoe te beginnen? Of wil je jouw onderneming opschalen en meer impact maken? Ik leer het je in slechts 7 dagen. 

Yes, ik wil meedoen!

Ik droom daar ook van...

 • Je droomt al jaren van een eigen onderneming, een business die past bij jouw duurzame waarden.
 • Om je heen schieten de duurzame ondernemers als paddestoelen uit de grond. Want steeds meer consumenten kiezen voor bewust en we kunnen niet anders als we een duurzame toekomst willen creëren.
 • Jij wil de wereld mooier maken dankzij jouw talenten, kennis en ervaring. Maar waar begin je?

Wat houd je tegen?

 • Starks koopt niemand mijn dienst/product/service!
 • Je ziet door de bomen het bos niet meer, je loopt continue achter de duurzame feiten aan en je voelt je overwhelmed door alles wat erbij komt kijken.
 • Je twijfeld of er wel publiek is voor je idee voor een betere wereld. In je hoofd maak je het vele malen groter dan het is. 
 • Ik heb geen tijd om mijn eigen business te starten, laat staan een duurzame.

Ben jij een Duurzame Ondernemer die zich met hart en ziel inzetten voor een betere wereld. Wil jij doen wat je het liefste doet, terwijl je een positieve impact maakt en je geld ermee verdienen? ↓

 


DO zijn duurzame ondernemers zoals jij die geven om de toekomst van de aarde en gaan voor de balans tussen ecologisch, economische en sociaal winst. Wij slaan de quick fix over en gaan voor de lange termijn oplossingen. We verdienen geld als middel voor positieve impact en niet als doel. We hebben een duurzame definitie van succes, vrijheid, tijd en energie. We leven vanuit onze visie en kunnen daardoor iedere dag doen wat ons gelukkig maakt in samenwerking met de aarde - dat is echte rijkdom.

Dit past bij mij! Ik doe mee!

Van Ongelukkig naar Succesvol Self-made Visionfairy voor een betere wereld. 


Ik was waar jij nu staat . . . 
jarenlang deed ik alles wat school, de maatschappij en de wereld van mij 'verwachtte'. Ik zat vast in mezelf. Tot ik besloot: dit is mijn leven.

Ik ontdekte mijn purpose, ontcijferde alles wat ik het liefst op school had willen leren en werd Expert op het gebied van duurzaam ondernemen.

En zo werd The Earth Academy geboren - een nieuwe vorm van ondernemen waarin we de shift maken van meer, beter en groter naar bewuster, duurzamer en beter voor de wereld. 

De grootste transformatie van mijn leven, die ALLES positief veranderde en als Impact ondernemer weet ik als geen ander hoe.

Dit is precies wat ik 500+ mensen al heb mogen leren en jou ook ga leren: Holistisch, Praktische en Strategisch. Ben je er klaar voor?

Liefs, Juliëtte
IN HET KORT

Juliëtte Schraauwers is impact ondernemer en Visionfairy achter The Earth Academy. Ze wil de aarde op regeneratieve wijze doorgeven aan de volgende 7 generaties. "You don't have to be a millionaire to feel like one" - zoals ze het zelf zegt.
NOMINATIE/AWARD

Ze werd verschillende keren genomineerd; in 2016 won ze de ‘Freelancer of the Year Award’ voor de categorie design. Verder staat Juliëtte in de Duurzame Jonge 100 lijst van 2020, is ze een van de Triodos Verbeteraars van 2021 en geselecteerd deelnemer aan het Holistic Vision Symposiom van Le Ciel Foundation. 
LIVING THE CHANGE

Daarnaast bouwt ze haar eigen duurzame huisje in het groen, werkt vanuit haar zelfbouw camper en vlogt ze een betere wereld via Instagram en YouTube. Juliëtte’s missie is mensen inspireren en leren om voor de aarde te zorgen, zodat de aarde ook voor ons kan zorgen.
 

Dit zit er in THE IMPACT BUNDLE © :
THE EARTH ACADEMY 
+ THE SOUL ACADEMY
+ €1.500  korting & Bonussen

Waarom zou je alles zelf uitzoeken? 


Ben je klaar om binnen 7 dagen jouw Duurzame Droom Businesses te ontwikkelen, maken en lanceren?
Onder begeleiding van Juliëtte Schraauwers. Vind je het niks? Geen probleem. We hebben een 100% geld terug garantie.
 

 • THE EARTH ACADEMY met 3 uur aan video's om binnen 1 week jouw Duurzame Droom Business te ontwikkelen, maken en lanceren. (€799)

 • THE SOUL ACADEMY met 4 uur aan video's waarin je leert over  duurzaam geld verdienen, duurzame gezondheid en hoe deze keuzes je leven te verrijken. (€499)

 • BONUS #2: THE DESIGN TOOLKIT. Toegang tot 8 hele toffe duurzame moodboards voor je business + logo uitleg om eenvoudig zelf een design te maken. (€299)

 • BONUS #3: THE VISION PRESET. Dit zijn filters waarmee je jouw foto's met 1 klik op de knop kunt omzetten in prachtige professionele foto's die je bijvoorbeeld kunt gebruiken op je website, social media of presentaties. (€299)

 • BONUS #4: THE EARTH COMMUNITY. Je krijgt exclusief toegang tot privé groep voor vragen, inspiratie en support. (€199)


THE IMPACT BUNDLE © 
Totale waarde €2.095 NU voor €599

Yes, ik wil de Bundle voor 599 euro + BONUSSEN

Ik heb al +500 mensen mogen trainen uit
25 verschillende landen met deze methode!

THE EARTH ACADEMY:


De cursus leert je alles wat je nodig hebt om een succesvolle Duurzame Business op te zetten.
Van Dromen naar Strategie en van Marketing naar Lancering. En dat alles binnen 1 week met ales belangrijkste DOEL: Dat je doet wat je gelukkig maakt, een positieve impact maakt en je geld ermee verdient.

 

Dag 01.

Dromen, visualiseren en spelen.

Je duurzame droom business kan alleen maar ontstaan als jij je ruimte in durft te nemen. Door te dromen, visualiseren en spelen ontstaan namelijk de mooiste duurzame ideeën. 

 • Dromen over een Duurzame toekomst
 • Mijn inmiddels bekende en favoriete visualisatie opdracht
 • 6 manieren om ideeën voor je Duurzame Business te bedenken

Dag 02.

Van chaos in je hoofd naar concrete doelen

Al je ideeën en dromen ga je nu omzetten naar concrete doelen. Wat is het probleem in de wereld dat je signaleert en met welke oplossing ga jij het leven van je publiek beter maken.

 • Jouw unieke mix van talenten, visie en skills samenbrengen
 • Stappen plan van droom naar realisatie
 • In 4 stappen de essentie van je idee vast leggen

Dag 03.

Je droom doelgroep leren kennen.

Wie is je droom klant? Wat hebben de te besteden? Hoe moet het iemands leven verbeteren? Wat is de transformatie? Waar gaan ze op aan en wat hebben ze nodig? Welke platformen ga je inzetten en wat is je tijdspad tot launch?

 • Je gedroomde klant vinden en mee verbinden
 • De 3 methodes van nu tot je launch
 • In het hoofd van je in je doelgroep kruipen

Dag 04.

Je Duurzame strategie ontwikkelen

Je gaat je doelen omzetten naar een concrete strategie. Dit is als het ware het kompas van je Duurzame Business en de meest waardevolle stap in het proces. Dit gaat je zoveel rust en ruimte geven om gericht te werken en leven.

 • In 30 minuten je strategie op papier
 • Mijn 5 trucs voor het kiezen van je Design 
 • In 6 stappen je klanten verliefd op je laten worden

Dag 05.

Je producten en/of diensten + prijs bepalen

Hoe bepaald je de prijs van je services of product? En wat krijgt je doelgroep allemaal voor deze prijs? Hoe meer jij als Duurzaam Ondernemer gaat verdienen, hoe meer positieve impact je kunt maken.

 • Zo kun je duurzaam geld verdienen
 • Je diensten concretiseren en structureren
 • Mijn 3 prijsformules die ik altijd toepas

Dag 06.

Design, Marketing & Sales: zo doe je dat

Nu je weer waarom en voor wie je doet wat je doet is het belangrijk om je idee te gaan promoten. Hoe promoot je jouw Duurzame Business? Wat zijn de 5 van een goede marketing strategie? Welke kanalen kies je voor je promotie en wat heeft prioriteit?

 • Je eigen Design kiezen en gratis logo maken
 • Je eerste versie van je website in 1,5 uur
 • Mijn 5 favoriete marketing strategieën

Dag 07.

Yes! Je Duurzame Business lanceren!

Het doel is je publiek een duurzame ervaring geven waar ze MEGA enthousiast over en je bij iedereen aanbevelen. Hoe doe je dat? Je duurzame Business lanceren?

 • In 3 stappen een succesvolle lancering  
 • Checklist voor de launch dag
 • Vol vertrouwen je Duurzame Business lanceren!
Yes, ik wil mee doen!

5x redenen waarom je NU mee wilt doen.
THE IMPACT BUNDLE © met een totale waarde €2.095 NU voor €599

THE EARTH ACADEMY © 

Met 3 uur aan video's om binnen 1 week jouw Duurzame Droom Business te ontwikkelen, maken en lanceren.
(€799)

THE SOUL ACADEMY © 

Met 4 uur aan video's waarin je leert over duurzaam geld verdienen, duurzame gezondheid en hoe deze keuzes je leven te verrijken. (€499)

THE DESIGN TOOLKIT © 

Toegang tot 8 hele toffe duurzame moodboards + logo uitleg om eenvoudig zelf een (gratis) design te maken en je business naar het volgende niveau te tillen. (€299)

THE VISON PRESET © 

Dit zijn filters waarmee je jouw foto's met 1 klik op de knop kunt omzetten in prachtige professionele foto's die je bijvoorbeeld kunt gebruiken op je website, social media of presentaties. (€299)

THE EARTH COMMUNITY © 

Je krijgt exclusief toegang tot deze privé groep waar je al je duurzame business vragen kunt stellen en support krijgt van mij en de community. (€199)

Yes, ik maak gebruik van de Bundle prijs

Is het iets voor mij? Doe de quick scan:

Lees onderaan deze pagina de veelgestelde vragen.

6x voordelen voor het starten van je eigen 
Duurzame Business:

 • Kunnen doen wat je gelukkig maakt

 • Werken zoals dat past bij jouw visie 

 • Positieve impact maken in de wereld

 • Jouw Duurzame Doelgroep groeit

 • Feel Good Geld verdienen

 • Overheid stimuleert het

Anne-Claire Martens
“De cursus is echt meer dan het geld waard! Ook als je al een tijdje bezig bent als ondernemer is het een hele waardevolle manier om weer met frisse blik verder te gaan. Duidelijke uitleg, leuke video's en opdrachten en persoonlijk contact met Juliëtte... echt een aanrader! πŸ’•πŸ™” 
Marle Engbers
“Soms moet je even glasheldere focus aanbrengen in je leven. Compleet onvoorbereid en toevallig kwam Juliëtte op mijn pad en motiveerde mij om mijn persoonlijke doelen te stellen, waardoor ik o.a. mijn banendilemma heb overwonnen. Mijn hoogtepuntje van het jaar! #aanrader”
Fabienne Deknudt
"Ik heb net de laatste module doorlopen en ben blij dat ik de cursus volgde. Ik heb zicht op mijn missie en visie gekregen en ben dankbaar dat je de cursus met veel liefde hebt gemaakt! Ik werk nu de actiepunten uit en streef naar meer zichtbaarheid, meer impact."
Veertje
"Deze Masterclass was een heerlijke reis. Hij zit goed in elkaar en er worden superinteressante onderwerpen behandeld. Ik was soms echt verrast hoe we de diepte in gingen per onderwerp. Ik zou hem zo weer doen, om de reis nog eens te ervaren en weer nieuwe dingen mee te nemen!"

“Juliëtte helpt je helderheid te creëren, dicht bij de kern van jezelf te komen en de koers te bepalen voor de toekomst. Een goed fundament om je bedrijf of leven om naar het volgende level te groeien.”

- Lieke Dols @theforwardclub


Dit is de positieve impact vande cursus:

 
 
 
 
"Een bijzonder holistisch programma waarin ik heb geleerd om eerst de focus op mezelf te leggen, zodat ik tot het optimale in staat ben. En ik ben weer veel groter gaan denken, waardoor mijn WHY veel duidelijker is geworden. Hoe beter ik voor mezelf zorg, tot hoe meer ik in staat ben. Daar heeft de wereld vervolgens ook echt wat aan."

- Elise van Winden
"De Masterclass geeft zoveel helderheid. Juliëtte haar ontspannen manier van vertellen heeft me geleerd hoe ik eenvoudiger kan vertellen hoe 'wonderlijk de natuur is'. Door dat het nu opeens zo helder en overzichtelijk is, kan ik veel makkelijker stappen vooruit zetten. Als je zelf goed voor je eigen natuur zorgt, kan de natuur van je bedrijf rijpen."

- Kariene van Steenoven
"Via deze weg wil ik je bedanken, ik zou zonder jou en de cursus niet staan waar ik nu sta, in deze mooie permacultuur tuin. Ik wil je bedanken voor alle inzichten, inspiratie en drive die aanstekelijk is. Keep up the good work."

- Yaël Konings

 

"Het soms heerlijk om je te omringen met ambitieuze vrouwen. Juliëtte is zo iemand voor mij, ondernemend en inspirerend. Ook de ontmoeting met gelijk gestemde heeft mij doen bevestigen dat goed voor jezelf, je lijf en je eigen ontwikkeling zorgen daarmee bijdraagt aan de wereld." -
- Jetske Thielen
Yes, ik doe mee!

THE IMPACT BUNDLE Β©

Totale waarde €2.095 NU voor €599

 • THE EARTH ACADEMY © Met 3 uur aan video's om binnen 1 week jouw Duurzame Droom Business te ontwikkelen, maken en lanceren. (€799) 

 • THE SOUL ACADEMY © Met 4 uur aan video's waarin je leert over duurzaam geld verdienen, duurzame gezondheid en hoe deze keuzes je leven te verrijken. (€499) 

 • THE DESIGN TOOLKIT © Toegang tot 8 hele toffe duurzame moodboards + logo uitleg om eenvoudig zelf een (gratis) design te maken en je business naar het volgende niveau te tillen. (€299) 

 • THE VISON PRESET © Dit zijn filters waarmee je jouw foto's met 1 klik op de knop kunt omzetten in prachtige professionele foto's die je bijvoorbeeld kunt gebruiken op je website, social media of presentaties. (€299) 

 • THE EARTH COMMUNITY © Je krijgt exclusief toegang tot deze privé groep waar je al je duurzame business vragen kunt stellen en support krijgt van mij en de community. (€199) 

Yes, ik wil direct starten


Totale waarde €2.095 NU voor €599

Kom erbij als...

 • Jij een vrij leven écht ziet zitten, erachter wilt komen wat je energie geeft en er alles aan gaat doen om dit te bereiken; 
 • Je de ambitie voelt om te ondernemen vanuit een positieve impact en daar je geld mee wilt verdienen;
 • Jij bereid bent je al je beperkende overtuigingen, angsten en excuses overboord te gooien; 
 • Jij gelooft dat de toekomst duurzaam is en je samen wilt werken met de natuur om daarmee de beste resultaten te halen; 
 • Jij bereid bent je leven vorm te geven met je eigen regels en het leven durft te zien als een playground waar je alles mag proberen, mag falen en mag leren.
Ik doe mee!

Skip deze Academy als...

 • Jij geen ambitie hebt om het roer om te gooien, voor jezelf te beginnen of niet openstaat om nieuwe dingen te leren;
 • Jij er niet in gelooft dat je een positieve impact kunt maken met jouw visie en je niet aan die mindset wilt werken;
 • Je liever mee gaat met de stroom dan je eigen keuzes maakt. 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg', dat idee;
 • Jij niet gelooft dat een duurzame toekomst de enige manier is om de aarde door te geven aan volgende generaties; 
 • Jij geen behoefte voelt om een duidelijk, innerlijk kompas te ontdekken waarmee je al je keuzes maakt.
Boek Discovery call

 

Meest gestelde vragen

Ik wil direct starten