Online Masterclass
Yes, ik word Vrijheidsmiljonair!


Free yourself. Find your Dharma. Do what you love. Create a better world.  
400+ vrijheidsmiljonairs gingen je voor. 

 

 

00

DAGEN

00

UREN

00

MINUTEN

00

SECONDEN

Volgende Masterclass start op 21 september πŸŒ•  

 

When you grow, the world grows 

Ben je klaar met dromen? Over dat vrijere leven waarin je kaders loslaat. Van de gebaande paden durft te gaan. Eindelijk dat bedrijf opzet waarmee je impact maakt vanuit jouw purpose. Dat leven waarin je weer reconnect met de natuur en waarmee je de shift maakt van extern bezit naar interne rijkdom. Ben je klaar voor de reis van je leven? 

30 dagen. Meer is er niet nodig om jezelf te tranformeren en de wereld om je heen tot bloei te laten komen (dat is zelfs neurowetenschappelijk bewezen!). In slechts één maancyclus leer ik je wat je het liefst op school had willen leren en die jouw leven en de wereld positief gaan veranderen. Ga jij mee op een reis van binnen naar buiten? Be the change!

Yes, ik word Vrijheidsmiljonair!

Free yourself


Week 1: 
Leven volgens het ritme van de natuur


Tijdens de afnemende maan ga je jouw binnenwereld herontdekken. Je gaat dingen loslaten, afsluiten, opruimen en breekt met oude gewoontes. Je verrijkt je mindset en unlocked de vrijheid in jezelf.

Find your Dharma


Week 2: Exact weten wie je bent en waar je voor staat

Tijdens de nieuwe maan align je je ritme met die van de natuur, zodat je in een flow komt en meer energie ervaart. Dit is de fase waarin je nieuwe plannen maakt, doelen en intenties stelt en nieuwe ideeën uitwerkt. 

Love what you do


Week 3: Ontwikkel een strategie voor het leven 


Tijdens de toenemende maan is het tijd voor actie! Je werkt jou persoonlijke en duurzame strategie uit met een eigen missie en visie. Je energie komt tot bloei, werkt plannen uit en transformeert dit naar concrete stappen.

Change the world


Week 4: Be the change. Leef als Vrijheidsmiljonair

Tijdens de laatste fase van de volle maan bezit je alle tools, skills en actiepunten om Vrijheidsmiljonair te worden en impact te maken vanuit jouw purpose. Je hebt al zoveel bereikt in 30 dagen en dat mag gevierd worden! You are the change.

Volgende Masterclass start op 21 september πŸŒ•  

Yes, ik word Vrijheidsmiljonair!

Van meer, beter, groter naar bewuster, duurzamer en liefdevoller voor jezelf en de wereld.

Yes, ik wil bijdragen aan de oplossing!

Ik zat vast in mezelf..

Jarenlang deed ik alles wat de maatschappij van mij verwachtte. Ik zat vast in mezelf. Tot ik besloot: dit is mijn leven. Ik ontdekte mijn Dharma (life purpose), ontcijferde alles wat ik het liefst op school had willen leren en werd Vrijheidsmiljonair.De gezonde tegen hanger van meer, beter en groter naar bewuster, duurzamer en eerlijker. De grootste transformatie van mijn leven, die ALLES positief veranderde en dit is wat ik jou ga leren: Free yourself. Find your Dharma. Do what you love. Create a better world. Are you ready? Be the change.
 

"You don't have to be a millionaire to feel like one"


Juliëtte Schraauwers is
impact ondernemer en geestelijk moeder van de term 'vrijheidsmiljonair': ze wil de aarde op regeneratieve wijze doorgeven aan de volgende 7 generaties. 
Ze werd verschillende keren genomineerd; in 2016 won ze de ‘Freelancer of the Year Award’ voor de categorie design. Verder staat Juliëtte in de Duurzame Jonge 100 lijst van 2020, is ze een van de Triodos Verbeteraars van 2021 en geselecteerd deelnemer aan het Holistic Vision Symposiom van Le Ciel Foundation. 

"You don't have to be a millionaire to feel like one" - zoals ze het zelf zegt. 
Daarnaast bouwt ze haar eigen duurzame huisje in het groen en vlogt ze voor een betere wereld als Vrijheidsmiljonair via Instagram en YouTube. Juliëtte’s missie is mensen inspireren en leren om voor de aarde te zorgen
, zodat de aarde ook voor ons kan zorgen. 

Yes, ik word Vrijheidsmiljonair!

Je kunt Juliëtte kennen van:

⋆⋆⋆⋆⋆

Op het randje van je comfortzone groeien de mooiste bloemen. Tijdens deze Masterclass dompel je je 30 dagen onder in positieve energie, nieuwe inzichten, krachtige challenges, persoonlijke groei en nieuwe life-skills. Een denkwijze die jouw wereld zal veranderen. Dit gaan we doen:Start tijdens volle maan πŸŒ• + Online Live sessie

Leer alles over de huidige staat van de aarde en de holistische wijsheid van wisdom keepers over de hele wereld.

Doorbreek oude patronen en gedachten die je begrenzen en maak de weg vrij voor je droomleven.

Wat deed je het liefst als kind? Herontdek wat je drijft in het leven door te spelen, tekenen en dansen.

Leer alles over de natuurlijke cyclus op micro- en macroniveau en over hoe je oude wijsheden kunt toepassen op jouw perfecte ritme.

Ontdek je innerlijke tuin en leer hoe je die kunt onderhouden en voeden en daarmee zaadjes plant in de buitenwereld. Want als jij groeit, groeit de wereld om je heen.

Leer nieuwe economische vormen en modellen waarmee je als duurzame ondernemer met een positieve money mindset geld gaat verdienen.

Tijd- en locatie-ongebonden werken; hoe pas je dat toe in je leven? Krijg praktische tips & tricks en wordt die echte Vrijheidsmiljonair.

Ontwikkel je (personal) branding strategie: een kompas die je super scherpe en holistische focus geeft in je leven en werk.

Voor wie doe je het eigenlijk? Ontdek wie jouw lievelingsklant is, waar ze zijn en hoe je een relatie met ze opbouwt. Ook als je in loondienst bent is dit zinvol.

Geef je personal brand een gezicht en een stem. Ontwikkel je eigen identiteit zodat je uitdraagt waar je voor staat. Zo komt je droom tot leven in de echte wereld. 

Je getransformeerd naar de beste versie van jezelf. It's your time to shine! Maak een positieve impact met alles wat je hebt doorleeft en geleerd. You are the change!

Je bent nu een Vrijheidsmiljonair! Wauw, wat tof dat je het avontuur bent aangegaan... dat mag beloond worden met een verrassing. :-)

Eindfeest tijdens volle maan πŸŒ• + Online Live sessie

Yes, ik word Vrijheidsmiljonair!

Meer dan 5 uur aan videomateriaal

 

2 Online Q&A sessies aan begin en eind bij volle maan

Bomvol met tools en inspirerende opdrachten

Toegang tot de besloten community

Nog een keer doorlopen? Je hebt 12 weken toegang.

Wil je meer? Scoor 1 van de 10 exclusieve One Day Retreat tickets


Masterclass Vrijheidsmiljonair 299,-

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Yes, ik wil meedoen!

299,-

Masterclass Vrijheidsmiljonair


》Het programma is ingericht op het ritme van de maan en kun je in je eigen tijd volgen via het online leer platform. Waar je samen met de community tijdens volle maan toegang tot krijgt.

》Alle video's & opdrachten staan in jouw persoonlijke online omgeving. Je kunt zelf kiezen wanneer en hoe je de video's & opdrachten bekijkt. Zie het als een soort Netflix, maar dan interessanter ;-). Ga je bingen? Of kijk je elke keer een stukje? Je kunt alles ook bekijken via de app. Doe het lekker op jouw manier. 

Ik wil meedoen!

Free yourself. Find your Dharma. Do what you love. Create a better world. 


》Wat is 'Dharma'? In wezen betekent je dharma je doel in het leven. We noemen dit ook wel je Purpose. Je Dharma is je ware roeping - iets waar jij energie van krijgt. Oude yogateksten beschrijven dharma als een innerlijke wijsheid, of een kosmische kracht die die het hele universum stuurt.

》'Ik heb geen purpose.' - Tuurlijk wel! Je hebt alleen nooit geleerd hoe je jouw purpose kunt vinden, laat staan hoe je die kunt leven. Denk je nu echt dat het universum jou perongeluk heeft overgeslagen? Nope, ook jij hebt er één en ik ga je helpt die te vinden. 

Ik ga mijn Dharma vindenJoin the tribe: #Vrijheidsmiljonairs

Make me part of the tribe
 
 

"Ik zou zonder de cursus niet staan waar ik nu sta, in deze prachtige permacultuur tuin."

"Mijn belangrijkste les om goed voor mezelf te zorgen, zodat ik voor de ander kan zorgen."

Marle 

“Soms moet je even glasheldere focus aanbrengen in je leven. Compleet onvoorbereid en toevallig kwam Juliëtte op mijn pad en motiveerde mij om mijn persoonlijke doelen te stellen, waardoor ik o.a. mijn banendilemma heb overwonnen. Mijn hoogtepuntje van het jaar! #aanrader”

Anne Claire

“De cursus is echt meer dan het geld waard! Ook als je al een tijdje bezig bent als ondernemer is het een hele waardevolle manier om weer met frisse blik verder te gaan. Duidelijke uitleg, leuke video's en opdrachten en persoonlijk contact met Juliëtte... echt een aanrader! πŸ’•πŸ™”

Fabienne

 "Ik heb net de laatste module doorlopen en ben blij dat ik de cursus volgde. Ik heb zicht op mijn missie en visie gekregen en ben dankbaar dat je de cursus met veel liefde hebt gemaakt! Ik werk nu de actiepunten uit en streef naar meer zichtbaarheid, meer impact."

Yes, ik word Vrijheidsmiljonair!
 • Je hebt behoefte aan meer vrijheid in je leven, maar je weet niet hoe.
 • Je bent zoekende naar een duidelijk, innerlijk kompas waarmee je je door de wereld kunt navigeren en waar je je keuzes op kunt baseren.
 • Je voelt je 'alive', je wilt onderdeel zijn van de oplossingen en wilt dat je werk en je leven zo duurzaam mogelijk inrichten.
 • Je wilt op preventieve wijze voor je body, mind and soul zorgen en je wilt leren om volgens het natuurlijke ritme te leven. 
 • Je bent bang dat je geen geld kunt verdienen aan duurzaamheid of sociaal werk en zet daarom geen stappen. 
 • Je voelt een innerlijk vuur om een positieve impact te maken in de wereld. Maar waar begin je?
 
Ik doe mee!

Crack the code for change.
Unlock your true potential.


Sta jij wel eens stil bij de ongelofelijke kans die je hebt om als mens te mogen leven op deze aarde? Dat je een leven lang kunt leren van alles wat deze wereld te bieden heeft? Het zit in onze natuur om meer te leren, maar ben je ook echt aan het transformeren? 

Door te transformeren worden we niet alleen de beste versie van onszelf maar zijn we ook in staat een beter versie voor andere mensen te zijn. Ik ben de grootste fan van nieuwe dingen leren, maar de echte magie zit in de transformatie

Wist je dat je gemiddeld 80 jaar leeft? Dat zijn 30.000 dagen. Dat zijn ongeveer 960 maan cyclussen. Tijdens de Masterclass ga je 30 dagen tijdens 1 van 960 maancyclussen van je leven, 1 uur per dag vrijmaken voor persoonlijke groei. If you grow, everything around you grows. 

Freedom is not doing whatever you want. Freedom is doing what you love by making the world a better place. The greatest way we can positively impact the world is by discovering and embodying our life purpose.

Als vrijheidsmiljonair . . .  ken je de eeuwenoude kennis over jouw relatie met de natuur en leef je volgens het ritme van moeder aarde;

Als vrijheidsmiljonair . . .  weet je exact wie je bent, wat je wilt bereiken en hoe je dat uitdraagt in je werk en je leven;

Als vrijheidsmiljonair . . .  kun je locatie- en tijdonafhankelijk werken vanuit jouw soul purpose en daarmee een positieve impact maken;

Als vrijheidsmiljonair . . .  sta je op met positieve energie omdat je focus hebt op de doelen die je energie geven;

Als vrijheidsmiljonair . . .  voel je je extreem rijk en hebt een money mindset ontwikkeld waarmee je geld jouw kant op laat stromen;

Als vrijheidsmiljonair . . .  heb je de magie ontdekt die ontstaat als alles in je leven 'aligned'. Je leeft niet langer in angst, maar in overvloed.

Yes, ik word Vrijheidsmiljonair!

“Juliëtte helpt je helderheid te creëren, dicht bij de kern van jezelf te komen en de koers te bepalen voor de toekomst. Een goed fundament om je bedrijf of leven weer naar het volgende level te tillen.”

- Lieke Dols @theforwardclub

Masterclass Vrijheidsmiljonair 299 ,- 

Kom erbij als...

 • Jij een vrij leven écht ziet zitten, erachter wilt komen wat je energie geeft en er alles aan gaat doen om dit te bereiken; 
 • Je de ambitie voelt om te ondernemen vanuit een positieve impact en daar je geld mee wilt verdienen;
 • Jij bereid bent je al je beperkende overtuigingen, angsten en excuses overboord te gooien; 
 • Jij gelooft dat de toekomst duurzaam is en je samen wilt werken met de natuur om daarmee de beste resultaten te halen; 
 • Jij bereid bent je leven vorm te geven met je eigen regels en het leven durft te zien als een playground waar je alles mag proberen, mag falen en mag leren.
Ik doe mee!

Skip deze Masterclass als...

 • Jij geen ambitie hebt om het roer om te gooien, voor jezelf te beginnen of niet openstaat om nieuwe dingen te leren;
 • Jij er niet in gelooft dat een leven als Vrijheidsmiljonair voor jou haalbaar is en je niet aan die mindset wilt werken;
 • Je liever mee gaat met de stroom dan je eigen keuzes maakt. 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg', dat idee;
 • Jij niet gelooft dat een duurzame toekomst de enige manier is om de aarde door te geven aan volgende generaties; 
 • Jij geen behoefte voelt om een duidelijk, innerlijk kompas te ontdekken waarmee je al je keuzes maakt.
Boek Discovery call

 

Als vrijheidsmiljonair sta je aan het roer van jouw leven. Je weet wat je koers is en stuurt bij waar nodig omdat het je dichterbij je doelen brengt. Je geniet van het nu, en hebt een hele duidelijke visie voor de toekomst. Je leeft in verbinding met de natuur omdat je weet dat alles met elkaar verbonden is in een holistische cyclus die zich heel vaak in je leven kan herhalen. Het start allemaal met een gezonde voedingsbodem waarin jij je vrij voelt om te creëren, vanuit daar kun je leren, groeien, transformeren, floreren en een impact maken. Als vrijheidsmiljonair heb je een eigen gedefinieerde versie van wat succes, vrijheid, rijkdom, geluk en liefde betekent en leeft hier ook naar. Je maakt geen onderscheid meer tussen werkdagen en weekend, want jij weet wanneer je de beste versie van jezelf bent en volgt dat ritme. Je hebt kwalitatieve rust, speelt meer en werkt zoals dat bij jou past. Je durft buiten je comfortzone te leven, omdat je weet dat je daar het meeste groeit. En als jij groeit, dan kan je de wereld om je heen ook tot bloei laten komen. The world needs more people like you who help heal the world.

Ik ga voor een vrij leven

Repeat after me:
'My soul is my #1 investment.'


Onderzoek laat zien dat 95% van de mensen erover denkt om hun baan op te zeggen. De reden? Ze voelen zich niet happy in hun werk. Dat gebeurt wanneer je niet in alignment leeft met je life purpose. Want je werkt is een directe vertaling van je purpose. Stel je maar eens voor dat je ziel een tuin is. Waar je kunt zaaien en oogsten. Een plek waar ideeën tot bloei komen en waar je in alle vrijheid kunt spelen. Door je innerlijke tuin te voeden en te verrijken, kun je vanuit een heel sterke basis de wereld om je heen veranderen.

Ik denk dat de beste investering die je in jezelf kunt doen, je persoonlijke ontwikkeling is. Want: je binnenwereld is een reflectie van je buitenwereld. Als je dit interne bezit kunt koesteren, put je niet langer uit externe factoren. Het resultaat? Oneindige vrijheid! Ik heb deze Masterclass ontwikkeld met 11 jaar ondernemerskennis op het gebied van regeneratief ondernemen en 33 jaar aan levensinzichten. Dit is jouw weg naar een impactvol leven. Ga je mee op avontuur?

Ik ga voor een vrij leven

Claim jouw plekje voor de eerste volgende Masterclass: 21 september 2021

Bestel hier je ticket

299 ,-

 • Kleine tijdsinvestering, grote transformatie
 • Een rijkdom aan kennis en tools voor nog geen 75 euro per week! 
 • Totaal 3 maanden toegang. Dus alle tijd :-)
 • 400+ Vrijheidsmiljonairs gingen je voor
 • Leer van een impact-expert met 11 jaar ervaring 
 • Inclusief online leeromgeving en besloten community
 •  2x Q&A online sessie met Juliëtte Schraauwers
Ja, ik doe mee!

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Van binnen

 • Je weet wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt en hoe je dat gaat bereiken.
 • Je leeft en werkt vanuit het natuurlijke ritme op een holistische manier in samenwerking met moeder aarde.
 • Je hebt oude patronen losgelaten en handelt vanuit overvloed.
 • Je hebt het kleine kind in jezelf herontdekt, mag weer falen en ziet het leven als een playground.
 • Je onderhoudt je innerlijke tuin structureel zodat je door kunt groeien naar de meest bloeiende versie van jezelf.

Van buiten

 • Je hebt een duurzame kijk op geld waardoor je een positieve impact kunt maken.
 • Je hebt de tools om je werk locatie- en tijdonafhankelijk in te richten.
 • Je hebt een (personal) branding strategie ontwikkeld; een kompas die je super scherpe focus geeft.
 • Je weet wie jouw publiek is, waar ze zich bevinden en hoe je een relatie met ze opbouwt.
 • Je hebt een identiteit voor je onderneming en voor je leven, je draagt uit waar je voor staat.
Hier droom ik van!

Exclusief: Vrijheidsmiljonair
One Day Retreat zijn

Als je nu een ticket boekt voor de Masterclass Vrijheidsmiljonair kun je 1 van de slechts 10 exclusieve One Day Retreat Tickets toevoegen aan je bestelling. Tijdens het Vrijheidsmiljonair One Day Retreat ontmoet je andere deelnemers van de Masterclass, gaan we de natuur in om te reconnecten met elkaar en moeder aarde. We leren over oude wijsheid, delen onze kennis en ervaringen en bouwen verder aan ons droomleven samen met gelijk gestemde ondernemers.

Let op: slechts 10 tickets per kwartaal beschikbaar!

Ik wil er bij zijn!
 

Masterclass Vrijheidsmiljonair 299,-

🌱   Dit holistische programma is ontwikkeld voor ondernemers, werknemers en soul searchers die weer in balans wil leven met de natuur en met zichzelf. Zodat je een positieve impact maakt vanuit jouw soul purpose. 

🌿  Je kunt alleen groeien als je weet wie je bent. We gaan jouw idee voor de wereld in 30 dagen laten opbloeien met bewezen stappen en begeleiding

🌳  Je leert alles wat je op school had willen leren. Zodat je vanuit intrinsieke motivatie bij kunt dragen en daar op duurzame manier geld mee verdient. Het kan echt!

Ik doe mee!

Wist je dat de gemiddelde Nederlander 3,3 aardes gebruikt? We leven ver buiten de draagkracht van moeder aarde en de draagkracht in onszelf. Met alle negatieve gevolgen van dien. Als we doorgaan zoals we dat nu doen, hebben we in 2050 maar liefst 5 aardes nodig.

Ze wordt gezien als de moeder der moeders die al het leven samenbrengt. Wij mensen zijn – net zoals alle andere levende wezens – een cel in haar lichaam. Gelukkig biedt moeder aarde ons overvloed, als we maar goed voor haar zorgen. Het is tijd voor een Biocentrische revolutie. Eentje waar jij onderdeel van bent. In dit programma leer je op een holistische manier te kijken, zodat je ontdekt wat jouw rol is in deze wereld en hoe jij positieve impact maakt. 

Yes, ik word Vrijheidsmiljonair!

Claim jouw plekje voor de eerste volgende Masterclass: 21 september 2021

Bestel hier je ticket

299 ,-

 • Kleine tijdsinvestering, grote transformatie
 • Een rijkdom aan kennis en tools voor nog geen 75 euro per week! 
 • Totaal 3 maanden toegang. Dus alle tijd :-)
 • 400+ Vrijheidsmiljonairs gingen je voor
 • Leer van een impact-expert met 11 jaar ervaring 
 • Inclusief online leeromgeving en besloten community
 •  2x Q&A online sessie met Juliëtte Schraauwers
Ja, ik doe mee!

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

De eerste volgende Masterclass Vrijheidsmiljonair start op 21 september 2021
Durf je het nu nog niet aan? Stap dan in op:

20 oktober 2021
volle maan

19 november 2021
volle maan

19 december 2021
volle maan


Your energy is your most valuable valuta.
 Stap uit je comfort zone en ga next leven! 
Masterclass Vrijheidsmiljonair: 299,-

Yes, ik word Vrijheidsmiljonair!