Krijg direct toegang
 

Alle Tools en Strategie op één plek om échte impact te maken met jouw Business. 

Voor mensen zoals jij die geven om de toekomst van de aarde en gaan voor de balans tussen ecologisch, economische en sociaal winst. Wij slaan de quick fix over en gaan voor de lange termijn oplossingen. We verdienen geld als middel voor positieve impact en niet als doel. We hebben een duurzame definitie van succes, vrijheid, tijd en energie. We leven vanuit onze visie en kunnen daardoor iedere dag doen wat ons gelukkig maakt in samenwerking met de aarde - dat is echte rijkdom.

Meer dan +500 mensen volgde The Earth Academy al

Met ruim 15 jaar ervaring als ondernemer heb ik alles samengevat in dit 4-weeks online programma. Waarom zou je alles zelf uitzoeken? Dit leer ga je leren:

Week 01

 • Je gaat je binnenwereld (her)ontdekken en te verbinden met de natuur.
 • Je gaat oude patronen loslaten en verrijkt je growth mindset. 
 • Je leert weer vrij te spelen als een kind wat nodig is als ondernemer.

Week 02

 • Je leert exact weten wie je bent en waar je voor staat.
 • Je leert in purpose ontdekken en werken vanuit flow in het ritme van de natuur.
 • Je gaat nieuwe plannen maken, doelen stellen en intenties maken.

Week 03

 • Ontwikkel een super helder strategie voor je business en je leven.
 • Je weet je missie, visie, values, doelgroep waar je met energie aan wilt werken.
 • Concrete stappen hoe je jouw business tot bloei kunt laten komen.

Week 04

 • Je hebt ontwikkeld je eigen design voor je nieuwe merk.
 • Je lanceert je nieuwe idee bij je doelgroep en bouwt samen aan een betere wereld.
 • Je viert je successen en geniet van het proces omdat. je werkt vanuit een lange-termijn visie.


The Earth Academy t.w.v 2147,- nu voor 299 euro

Yes, ik doe mee!

100% Geld Terug Garantie

Nu voor 299 euro (t.w.v. 2147 euro)

 • Meer dan 5 uur aan videomateriaal t.w.v. 1499 euro om van binnenuit een duidelijke visie & missie te ontwikkelen.

 • Diverse tools en inspirerende opdrachten t.w.v. 499 euro die je helpen om op duurzame wijze jezelf en je business te laten groeien.

 • Je krijgt in totaal 3 maanden toegang tot The Earth Academy en kan tijdens of na het afronden 1:1 sessies boeken met Juliëtte Schraauwers.

 • BONUS: Toegang tot The Earth Community t.w.v 149 euro - waar je vragen kunt stellen en coaching krijgt van Juliëtte Schraauwers en andere deelnemers. 
Krijgt direct toegang
Anne-Claire Martens
“De cursus is echt meer dan het geld waard! Ook als je al een tijdje bezig bent als ondernemer is het een hele waardevolle manier om weer met frisse blik verder te gaan. Duidelijke uitleg, leuke video's en opdrachten en persoonlijk contact met Juliëtte... echt een aanrader! πŸ’•πŸ™” 
Marle Engbers
“Soms moet je even glasheldere focus aanbrengen in je leven. Compleet onvoorbereid en toevallig kwam Juliëtte op mijn pad en motiveerde mij om mijn persoonlijke doelen te stellen, waardoor ik o.a. mijn banendilemma heb overwonnen. Mijn hoogtepuntje van het jaar! #aanrader”
Fabienne Deknudt
"Ik heb net de laatste module doorlopen en ben blij dat ik de cursus volgde. Ik heb zicht op mijn missie en visie gekregen en ben dankbaar dat je de cursus met veel liefde hebt gemaakt! Ik werk nu de actiepunten uit en streef naar meer zichtbaarheid, meer impact."
Veertje
"Deze Masterclass was een heerlijke reis. Hij zit goed in elkaar en er worden superinteressante onderwerpen behandeld. Ik was soms echt verrast hoe we de diepte in gingen per onderwerp. Ik zou hem zo weer doen, om de reis nog eens te ervaren en weer nieuwe dingen mee te nemen!"

The Earth Academy is voor de Visionfairy, Earth Lover, Time Rebel, Changemaker, Brave Beauty, Future farmer, Bold Botanist, Joyful Yogi, Health Hacker en Mindful Mama en iedereen er tussenin.
Doe de quick scan:

Lees onderaan deze pagina de veelgestelde vragen.

Van Ongelukkig naar Succesvol Self-made Ondernemer voor een betere wereld. 


Ik was waar jij nu staat . . . 
jarenlang deed ik alles wat school, de maatschappij en de wereld van mij 'verwachtte'. Ik zat vast in mezelf. Tot ik besloot: dit is mijn leven.

Ik ontdekte mijn purpose, ontcijferde alles wat ik het liefst op school had willen leren en werd Exert op het gebied van duurzaam ondernemen.

En zo werd The Earth Academy geboren - een nieuwe vorm van ondernemen waarin we de shift maken van meer, beter en groter naar bewuster, duurzamer en beter voor de wereld. 

De grootste transformatie van mijn leven, die ALLES positief veranderde en als Impact ondernemer weet ik als geen ander hoe.

Dit is precies wat ik 500+ mensen al heb mogen leren en jou ook ga leren: Holistisch, Praktische en Strategisch. Ben je er klaar voor?

Liefs, Juliëtte

Je kunt Juliëtte kennen van:

IN HET KORT

Juliëtte Schraauwers is impact ondernemer en Visionfairy achter The Earth Academy. Ze wil de aarde op regeneratieve wijze doorgeven aan de volgende 7 generaties. "You don't have to be a millionaire to feel like one" - zoals ze het zelf zegt.
NOMINATIE/AWARD

Ze werd verschillende keren genomineerd; in 2016 won ze de ‘Freelancer of the Year Award’ voor de categorie design. Verder staat Juliëtte in de Duurzame Jonge 100 lijst van 2020, is ze een van de Triodos Verbeteraars van 2021 en geselecteerd deelnemer aan het Holistic Vision Symposiom van Le Ciel Foundation. 
LIVING THE CHANGE

Daarnaast bouwt ze haar eigen duurzame huisje in het groen, werkt vanuit haar zelfbouw camper en vlogt ze een betere wereld via Instagram en YouTube. Juliëtte’s missie is mensen inspireren en leren om voor de aarde te zorgen, zodat de aarde ook voor ons kan zorgen.
 

“Juliëtte helpt je helderheid te creëren, dicht bij de kern van jezelf te komen en de koers te bepalen voor de toekomst. Een goed fundament om je bedrijf of leven weer naar het volgende level te tillen.”

- Lieke Dols @theforwardclub


Na het 4-weekse programma weet je hoe je Duurzaam je Business moet runnen.
 Deze modules zitten in The Earth Academy:

Leer alles over jouw verbinding met de aarde en ontdek de holistische wijsheid van wisdom keepers. 

Doorbreek oude patronen en gedachten die je begrenzen en maak de weg vrij voor je droomleven.

Wat deed je het liefst als kind? We gaan spelen zonder doel of verwachting. Herontdek je innerlijke kind. 

Leer alles over de natuurlijke cyclus op micro- en macroniveau en over hoe je oude wijsheden kunt toepassen op jouw perfecte ritme.

Ontdek je innerlijke tuin en leer hoe je die kunt onderhouden en voeden om zo jouw ideeën tot bloei te laten komen in de wereld.

Leer nieuwe economische vormen en modellen waarmee je als duurzame ondernemer met een positieve money mindset geld gaat verdienen.

Tijd- en locatie-ongebonden werken; krijg praktische tips & tricks waardoor je overal ter wereld een positieve impact kunt maken.

Ontwikkel je (personal) branding strategie: een kompas die je super scherpe en holistische focus geeft in je leven en werk.

Wie wil je bereiken? Wie is jouw lievelingsklant? En hoe bouw je een betekenisvolle relatie? Ook voor mensen in loondienst.

Geef je personal brand een gezicht en een stem. Ontwikkel je eigen identiteit zodat je uitdraagt waar je voor staat. Zo komt je droom tot leven in de echte wereld. 

Je getransformeerd naar de beste versie van jezelf. It's your time to shine! Maak een positieve impact met alles wat je hebt doorleeft en geleerd. You are the change!

Geniet van wat je hebt opgebouwd en kunt daar de komende jaren op duurzame wijze van oogsten. Ik wil je graag belonen voor je inzet, tijdvoor een verrassing.

Yes, ik wil direct starten

The Earth Academy nodigt je uit om holistische wijze je business te bouwen. Dit en meer mag je verwachten:

Van binnen

 • Je weet wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt en hoe je dat gaat bereiken.
 • Je leeft en werkt vanuit het natuurlijke ritme op een holistische manier in samenwerking met moeder aarde.
 • Je hebt oude patronen losgelaten en handelt vanuit overvloed.
 • Je hebt het kleine kind in jezelf herontdekt, mag weer falen en ziet het leven als een playground.
 • Je onderhoudt je innerlijke tuin structureel zodat je door kunt groeien naar de meest bloeiende versie van jezelf.

Van buiten

 • Je hebt een duurzame kijk op geld waardoor je een positieve impact kunt maken.
 • Je hebt de tools om je werk locatie- en tijdonafhankelijk in te richten.
 • Je hebt een (personal) branding strategie ontwikkeld; een kompas die je super scherpe focus geeft.
 • Je weet wie jouw publiek is, waar ze zich bevinden en hoe je een relatie met ze opbouwt.
 • Je hebt een identiteit voor je onderneming en voor je leven, je draagt uit waar je voor staat.

The Earth Academy

 • Kleine tijdsinvestering, grote transformatie
 • Een rijkdom aan kennis & tools t.w.v. 2147 euro nu voor 299 euro
 • Totaal 3 maanden toegang. Dus je hebt alle tijd 
 • 500+ Mensen gingen je al voor
 • Leer van een expert met 11 jaar ervaring 
 • Inclusief online leeromgeving en community
 • BONUS: Exclusief toegang tot The Earth Academy Community app groep
Ik wil direct toegang


The Earth Academy heeft al 500+ mensen geholpen hun doelen te bereiken. Elk verhaal en resultaat is uniek — Deelnemers aan het woord

 
 
 
 
"Een bijzonder holistisch programma waarin ik heb geleerd om eerst de focus op mezelf te leggen, zodat ik tot het optimale in staat ben. En ik ben weer veel groter gaan denken, waardoor mijn WHY veel duidelijker is geworden. Hoe beter ik voor mezelf zorg, tot hoe meer ik in staat ben. Daar heeft de wereld vervolgens ook echt wat aan."

- Elise van Winden
"De Masterclass geeft zoveel helderheid. Juliëtte haar ontspannen manier van vertellen heeft me geleerd hoe ik eenvoudiger kan vertellen hoe 'wonderlijk de natuur is'. Door dat het nu opeens zo helder en overzichtelijk is, kan ik veel makkelijker stappen vooruit zetten. Als je zelf goed voor je eigen natuur zorgt, kan de natuur van je bedrijf rijpen."
- Kariene van Steenoven
"Via deze weg wil ik je bedanken, ik zou zonder jou en de cursus niet staan waar ik nu sta, in deze mooie permacultuur tuin. Ik wil je bedanken voor alle inzichten, inspiratie en drive die aanstekelijk is. Keep up the good work."

- Yaël Konings
"Het soms heerlijk om je te omringen met ambitieuze vrouwen. Juliëtte is zo iemand voor mij, ondernemend en inspirerend. Ook de ontmoeting met gelijk gestemde heeft mij doen bevestigen dat goed voor jezelf, je lijf en je eigen ontwikkeling zorgen daarmee bijdraagt aan de wereld." -
- Jetske Thielen
Yes, ik doe mee!

THE EARTH ACADEMY

t.w.v. 2147,- voor slechts 299 ,-

 • Kleine tijdsinvestering, grote transformatie
 • Een rijkdom aan kennis & tools t.w.v. 2147 euro voor 299 euro 
 • Totaal 3 maanden toegang. Dus alle tijd :-)
 • 500+ mensen gingen je al voor
 • Leer van een expert met 11 jaar ervaring 
 • Inclusief online leeromgeving en community
 • Voor 29 euro extra krijg je toegang tot The Earth Community whatsapp groep
Yes, ik wil direct starten


The Earth Academy t.w.v. 2147,- nu voor 299,-

Kom erbij als...

 • Jij een vrij leven écht ziet zitten, erachter wilt komen wat je energie geeft en er alles aan gaat doen om dit te bereiken; 
 • Je de ambitie voelt om te ondernemen vanuit een positieve impact en daar je geld mee wilt verdienen;
 • Jij bereid bent je al je beperkende overtuigingen, angsten en excuses overboord te gooien; 
 • Jij gelooft dat de toekomst duurzaam is en je samen wilt werken met de natuur om daarmee de beste resultaten te halen; 
 • Jij bereid bent je leven vorm te geven met je eigen regels en het leven durft te zien als een playground waar je alles mag proberen, mag falen en mag leren.
Ik doe mee!

Skip deze Academy als...

 • Jij geen ambitie hebt om het roer om te gooien, voor jezelf te beginnen of niet openstaat om nieuwe dingen te leren;
 • Jij er niet in gelooft dat je een positieve impact kunt maken met jouw visie en je niet aan die mindset wilt werken;
 • Je liever mee gaat met de stroom dan je eigen keuzes maakt. 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg', dat idee;
 • Jij niet gelooft dat een duurzame toekomst de enige manier is om de aarde door te geven aan volgende generaties; 
 • Jij geen behoefte voelt om een duidelijk, innerlijk kompas te ontdekken waarmee je al je keuzes maakt.
Boek Discovery call

 

Vond je het niks? 100% geld terug

Ik beloofd je dat als je het niks vindt, je je geld terug krijgt binnen 14 dagen na aankoop.

 • Je hebt behoefte aan meer vrijheid in je leven, maar je weet niet hoe.

 • Je bent zoekende naar een duidelijk, innerlijk kompas waarmee je je door de wereld kunt navigeren en waar je je keuzes op kunt baseren.

 • Je voelt je 'alive', je wilt onderdeel zijn van de oplossingen en wilt dat je werk en je leven zo duurzaam mogelijk inrichten.
 • Je wilt op preventieve wijze voor je body, mind and soul zorgen en je wilt leren om volgens het natuurlijke ritme te leven. 

 • Je bent bang dat je geen geld kunt verdienen aan duurzaamheid of sociaal werk en zet daarom geen stappen. 

 • Je voelt een innerlijk vuur om een positieve impact te maken in de wereld. Maar waar begin je?
Yes, ik wil direct starten
Ik wil direct starten