Online Masterclass

Wauw! Ik ben uitgeroepen tot één van de Triodos Veranderaars van 2021!

Jan 04, 2021

Wie is jouw veranderaar? Deze vraag legden @triodosbanknl bij haar klanten en volgers vorig jaar voor. Ze deden dat omdat ze veertig jaar veranderkracht van geld vierden; oftewel het veertigjarig bestaan van Triodos Bank. Uit deze reacties (bijna 500!) selecteerden ze eenentwintig #veranderaars die interessant zijn om in 2021 te volgen.

WAUW! Ik ben uitgeroepen tot één van de 21 Triodos Bank Verbeteraar 2021!!
Wat een geweldige eer en mooie start van het jaar. Ik ben ontzettend trots, want deze eretitel is niet alleen voor mij maar voor alle mensen waarmee ik samen werk om de regeneratieve NOWSCHOOL: Leren om te leven & leven om te leren 🌱 te realiseren.

De zin 'Be the change' van Mahatma Gandhi inspireert mij iedere dag om me in te zetten voor een duurzame wereld en dat is wat ik zal blijven doen, ook in dit nieuwe jaar. We zijn een groeiende beweging van mensen die samen de planeet willen herstellen om deze door te geven aan onze kinderen. Wat een super toffe start van het jaar en een eer om samen met met @davehakkens @plasticsoupsurfer @therebelthepoet @jelmermommers in deze lijst te staan💚🌿🌍 en ik moet er meteen bij zeggen dat ik deze eren titel te danken heb aan het geweldig team van @nowschool_

“Juliëtte Schraauwers: Ze noemt zichzelf verbinder, visionair en vrijheidsmiljonair. Wil je weten waarom? Lees dan haar blogs over een nieuw onderwijssysteem, voedselconsumptie, duurzaam leven en klimaat. “Ik leer je wat je op school had willen leren”, aldus Schraauwers. Het maakt op z’n minst nieuwsgierig. Lees haar blog of check haar Instagram.

triodos.nl/veranderaars

Zoals ieder ander jaar ga ik me ook dit jaar weer inzetten voor een duurzame toekomst. Een toekomst waarin we de aarde regenereren, zodat de aarde voor ons en toekomstige generaties kan zorgen op een holistische wijze. Een geweldig cadeau om 2021 mee te beginnen en een bevestiging dat we op de juiste weg zijn.

NOWSCHOOL

Keep it light & have fun


Transformeer in 30 naar een leven als Vrijheidsmiljonair 🌴

🦋 Droom je van een vrij leven? 💛 Waarin je vanuit je purpose een positieve impact kunt maken en daarmee je geld verdienen? 🌱 Wil je samen leren werken met de natuur? 🌎  En geloof jij dat de toekomst duurzaam is? It takes 30 days voor je brein 🧠 om nieuwe neuro verbindingen te maken die je gedrag duurzaam veranderen. 

Meer weten over mijn MasterClass? Bekijk hier alle informatie

Juliëtte Schraauwers.