Miljoenen op je Brein bankrekening.

May 28, 2019

Het lijkt wel alsof we in een film zitten. De afgelopen dagen houd heel Nederland zijn adem in. Wat gaat er gebeuren? Neemt het virus toe? Krijgen we het onder controle? Gaan de scholen dicht? Het voelt allemaal best onwerkelijk als je het mij vraagt. De schappen worden leeg geroofd en tegelijkertijd komt er een beweging opgang van mensen die zich inzetten voor andere. Iedereen heeft het gevoel dat er wel iets van eigen ‘bezit’ op het spel staat. Of het nu je gezondheid is, je eigen onderneming, je moeder die al in zwakke gezondheid verkeerd of de vakantie die je had geboekt. We leveren allemaal iets in op onze vrijheid op dit moment. Gelukkig kent vrijheid vele vormen, en als je de knop eenmaal gevonden hebt, ben je altijd vrij. Je vrij ‘voelen’ in een wereld die steeds meer kaders en regels kent, begint met je mindset. Er bestaat namelijk zoals als ‘human capital’ dat is alles wat jij in je hoofd ‘bezit’ en niemand je ooit af kan nemen. Het bestaat uit alles wat je leert en opslaat in je brein. Door nieuwe dingen te leren ‘bezit’ je dus meer.

Bedenk je maar eens waar je in gedachten allemaal ‘naar toe kunt gaan’ of ‘wat je in gedachten kunt bereiken’ onze mindset is zo sterk en veranderd de hele energie in je lichaam. Je kunt in gedachten bijvoorbeeld op reis gaan, of een doel behalen waar je van droomt. In tijden als deze waarin we ons even terug trekken uit het dagelijks leven in afwachting van wat er komen gaat, is het een heel fijn moment om aan je vrijheidsmindset te werken. kijk bijv. een youtube filmpje over een nieuwe onderwerp, luister een podcast die je normaal nooit op zou zetten, lees een boek over een thema waar je geen kaas van hebt gegeten. Het mooi is, je leert ALTIJD iets nieuws! Leren gebeurt niet op alleen op school, maar de rest van je leven. By changing your inner world, you change your outer world - één van mijn favoriete matras. Door continue te blijven leren, kom je nooit stil te staan in het leven, blijf je in beweging en voelt het alsof je miljoenen neuronen op je brein-bankrekening hebt staan.


#humancapital #blijfleren #visionfairy #vrijheidsmiljonair #mindset #motivatie #evengeencorona #lekkerthuis #boek #leren #onderneming #gezondheid #breinbankrekening #lerenleven #bezit #beleven #vrijheidsmindset #brein #minimalisme #mindsetiseverything #onwerkelijk #alsofweineenfilmzitten #netalsindefilm #youtube #influencer #inspireren #leveninvrijheid #duurzaamondernemen #duurzaamleven

Lees meer stories via deze pagina →


The Earth Academy: Alle Tools en Strategie op één plek om échte impact te maken met jouw Business.

Voor mensen zoals jij die geven om de toekomst van de aarde en gaan voor de balans tussen ecologisch, economische en sociaal winst. Wij slaan de quick fix over en gaan voor de lange termijn oplossingen. We verdienen geld als middel voor positieve impact en niet als doel. We hebben een duurzame definitie van succes, vrijheid, tijd en energie. We leven vanuit onze visie en kunnen daardoor iedere dag doen wat ons gelukkig maakt in samenwerking met de aarde - dat is echte rijkdom.

Meer weten over The Earth Academy? Bekijk hier alle informatie

Juliëtte Schraauwers.